Ko smo mi?

Manjo doo je osnovan 28.11.2000. u Futogu, Srbija kao društvo sa ograničenom odgovornošću u 100% privatnom vlasništvu.

Osnovna delatnost je trgovina na veliko voćem I povrćem. Privredno društvo MANJO doo je izvozno orjentisano, na teritoriji Republike Srbije vršimo nabavku robe, voća I povrća iz prodajnog asortimana, koje plasiramo u izvoz, pretežno na tržišta Zapadne Evrope.

U okviru svoje primarne delatnosti Manjo doo je i zastupnik, uvoznik i distributer za Srbiju najveće nemačke kompanije za proizvodnju semenskog krompira EUROPLANT. S toga se posebna pažnja posvećuje uvođenju novih sorti krompira pogodnih za različite namene, veće otpornosti na bolesti i stresne uslove u odnosu na sorte koje se tradicionalno gaje u Srbiji.Redovno smo prisutni na poljoprivrednim sajmovima i izložbama krompira.

Danas smo u mogućnosti sa našim timom zaposlenih, kupcima obezbediti kompletan asortiman svežeg i smrznutog voća i povrća, kao i šumskih plodova.

Usmereni smo na neprekidan razvoj i učenje, kroz nove ideje koje će nam omogućiti da osvojimo nova tržišta, proširimo distributivnu mrežu, ali i da steknemo poverenje novih kupaca i zadržimo već stečeno poverenje.

Istorijat

2000

osniva se kao porodična firma za trgovinu svežim voćem i povrćem na domaćem tržištu

2010

postajemo zvanični zastupnici firme Europlant

2003

počinjemo samostalan uvoz i izvoz svežeg voća i povrća iz celog sveta

2015

proširujemo program sa smrznutim asortimanom voća i povrća

2008

gradimo naš logističko-distributivni centar za sopstvene potrebe kao i za rentiranje na površini od 4.200 m² kapaciteta 11.000 tona

2020

nakon 20 godina uspešnog poslovanja, postajemo ponosni vlasnik IFS broker sertifikata.